Tuesday, 3 January 2012

Tahun Baru

salam semua..
dah lama puteri tak tulis2 dlm blog ni,,puteri sebenarnya sibuk sangat banyak benda yg put  kena buat sepanjang tahun 2011 ni.. sepanjang tahun 2011 ni put banyak sgt benda dan pengalaman dlm hidup put yg mendewasakan put..tahun 2011 put genap umo 21 tahun sepanjang menjadi remaja 21 thn ni put habiskan masa dgn mencari pengalaman bekerja ada la beberapa kerja yg put buat sepanjang 2011 ni dlm ms yg sma put smbung belajar juga.,..wlpun put tak jadi pelajar full time tp put tetap dapat peluang untuk menimba ilmu macam remaja lain..bak kata org dapat la nk merasa jadi student universiti..ujung taun ni byk la pulak put dengar kawan2 put kahwin..btunang..hermm terasa sunyi lak bila dengar semua ni nak2 pulak tadi baru terbaca blog sal munirah ngan muhsin hemmm...but papepun put belum pk lagi benda2 tu sbb put ada banyak lagi benda nk ditangggung dlm hidup put.. pengorbanan umi ngn abah  put belum dapat balas..put harap tahun baru ni put dapat sucsess untuk gembirakan hati kedua umi ngn abah put..tahun ni lak tahun yg mencabar sbb put kena hadapi exam setelah dua tahun put tinggalkan zaman sekolah nak hadapi lak tahun ni aduss teringat balik la masa kna masuk dewan mengadap paper dlm keadaan sunyi sepi tu..hemmm mesti nt xdapat nk duduk diam sbb slama dua tahun ni dok gerak sana sini hehe...tahun baru ni put azam nak jadi seorang hamba yang dapat meningkatkan taqwa pada  Allah dan mencintai Rasulullah sebanyak2nya, put harap put dapat membantu perjuangan islam sepenuh hati..dan  berusaha menjadi anak yang solehah walaupun diri ni nakal sangat hehe target tahun ni put nak berusaha dapat kerja yang tetap.. mudah2an diberi rezeki oleh Allah..target gak tahun ni put nak kuruskan badan hehehe..harap2 berjaya lah..kuang3...